fbpx

Vouchere vacanta

 

Modalitati de plata cu Tickete de vacanta – Vouchere de Vacanta     

Alege un CIRCUIT – EXCURSIE – VACANTA in Romania, prin AGENTIA STAR HOLIDAYS, folosind tichetele de vacanta pe suport de hartie:

– Edenred (Ticket Vacanta)

– Cheque Vacances/ UP Romania

– Sodexo (Sodexo Turist Pass)

 

Cine poate primi si folosi tichete/vouchere de vacanta?

Tichetele de vacanta pot fi primite de la compania pentru care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si numai daca compania decide sa acorde acest tip de beneficiu angajatilor.

NOU: Angajatii din sectorul de stat (bugetari) vor beneficia in anul 2018 (in anumite conditii) de 1 tichet de vacanta in valoare de 1450 lei.

 

Modalitatea de plata cu tickete de vacanta:

-Achitarea cu tickete de vacanta se poate face direct la sediul nostru din Bucuresti sau prin posta/curier la adresa din Strada Inclinata nr.2, sector 5 Bucuresti, cod postal 050203 (precizati pe plic destinatar STAR HOLIDAYS )

Pentru a putea sa le utilizati, tichetele dvs. de vacanta pe suport de hartie ( tiparite) trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii obligatorii :

-sa fie pe numele celui care beneficiaza de vacanta

-elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile si in buna stare

-sa nu fie expirate ( valabilitatea lor este 1 an de zile )

-sa nu fie distruse, perforate sau capsate

-sa nu fie lipite

-sa nu fie indoite sau pliate

-codul de bare sa fie intact

Ce NU poti plati cu tichete de vacanta?

  • cazari / sejururi in afara Romaniei
  • bilete de avion si autocar in afara Romaniei
  • cazare in unitati fara clasificare turistica
  • asigurari

In functie de suma totala de plata a vacantei exista urmatoarele situatii :

  1. Valoarea vacantei dvs. este egala -situatia ideala – cu valoarea tichetelor de vacanta. In acest caz, trebuie decat sa achitati cu tichetele de vacanta pe care le aveti.
  2. Valoarea vacantei dvs. este mai mare decat valoarea tichetelor de vacanta de care dispuneti. In aceasta situatie diferenta dintre valoarea pachetului de servicii turistice si valoarea tichetelor de vacanta trebuie sa o achitati prin orice alte modalitati de plata (numerar, ordin de plata, card etc).
  3. In situatia in care valoarea rezervarii dvs. este mai mica decat valoarea tichetelor de vacanta, deoarece legea prevede ca nu putem sa achitam rest in bani la tichetele de vacanta, atunci este necesar ca sa adaugam servicii suplimentare in limita posibilului (zile in plus de cazare, servicii de masa suplimentare, bonuri valorice,..etc) pana la cel putin egalul valorii tichetelor de vacanta. In cazul in care nu este posibil diferenta nu se returneaza.