fbpx

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate se refera la datele personale colectate si utilizate de catre AGENTIA STAR HOLIDAYS in urma completarii acestora pe website-ul www.starholidays.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie în ceea ce priveste folosirea de catre STAR HOLIDAYS a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care îi puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti întrebări în legatura cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ni le adresati prin email sau in scris la adresa mentionata in pagina de CONTACT.
Datele personale colectate sunt utilizate de BODANY TRAVEL & LOGISTICS SRL prin Agenția de Turism STAR HOLIDAYS exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de turisti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, alti tour-operatori, ambasade sau companii de transport numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. AGENTIA STAR HOLIDAYS nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, STAR HOLIDAYS va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Cum sunt colectate datele dvs. personale?

Aceste date va sunt solicitate in mai multe circumstante, astfel:
-cand folositi sectiunea de Contact din cadrul site-ului;
-cand realizati o cerere sau o rezervare de pe pagina noastra web sau prin e-mail, posta, fax sau telefon;
-cand veniti la sediul noastru din Bucuresti, Strada Wilhelm Filderman nr 10A, sector 3 pentru a achizitiona servicii turistice;
-cand va inscrieti la serviciul de newsletter;
-cand accesati canalele sociale de comunicare. Atentie in aceaste cazuri compania nu este raspunzatoare de informatiile personale specificate prin aceasta modalitate, canalul fiind unul public de comunicare.
-informatii primite de la terti, respectiv, afiliati, parteneri de afaceri sau persoane care achizitioneaza serviciile noastre in numele dumneavoastra

Dezvaluirea informatiilor personale
Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus în politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale STAR HOLIDAYS.

Securitate
STAR HOLIDAYS face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.
Link-uri catre alte web site-uri
Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a STAR HOLIDAYS. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a STAR HOLIDAYS nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va încurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui website pe care îl vizitati.

Newslettere
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre STAR HOLIDAYS se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.

Probleme sau întrebări
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactați.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de CONTACT sau puteti trimite cererea prin intermediul mesageriei electronice la [email protected]

Modificari ale acestei politici de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail [email protected]