fbpx

Termeni si conditii

Conditii de utilizare a site-ului:

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.starholidays.ro. Acest website este detinut si administrat de S.C. BODANY TRAVEL & LOGISTICS S.R.L.

Site-ul www.starholidays.ro este un site cu continut informativ. Agentia Star Holidays nu se face raspunzatoare pentru eventualele neconcordante ale datelor sau erori aparute pe site. Va rugam sa tineti cont intotdeauna de informatiile primite in agentie. Va multumim pentru intelegere!

Agentia de turism Star Holidays actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Agentia Star Holidays nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii. Site-ul Agentiei de Turism Star Holidays va pune la dispozitie un sistem automat, care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica informatii cu referire la anumite programe turistice.

Obligatiile utilizatorului

– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a informatiei continuta in site.

Confidentialitatea datelor:

– Newsletter Star Holidays: puteti sa va abonati la newsletter, acesta va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii atat despre ofertele turistice – noutati, speciale, last minute, early booking.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.starholidays.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Star Holidays in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Modificari asupra Site-ului

Agentia de Turism Star Holidays poate modifica design-ul sau continutul site-ului www.starholidays.ro, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul site-ului apartin Agentiei de Turism Star Holidays proprietate a S.C. BODANY TRAVEL & LOGISTICS S.R.L. Materialul continut pe site este proprietatea Agentiei de Turism Star Holidays sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele Agentia de Turism Star Holidays precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in site sunt marci inregistrate ale Agentiei de Turism Star Holidays sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Agentia de Turism Star Holidays isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui site, fara notificare prealabila catre utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Reclamatii

In cazul in care turistul este nemultumit de serviciile turistice primite, acesta are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit, cu privire la deficientele constatate la fata locului, legate de realizarea pachetului de servicii turistice contractat, ce se va transmite prompt atat agentiei, reprezentantului local al acesteia, cat si prestatorului de servicii turistice (conducerii hotelului, restaurantului). Comunicarea telefonica a reclamatiei, catre reprezentantii agentiei, nu scuteste turistul de obligatia intocmirii reclamatiilor in forma scrisa.

Atat agentia, cat si prestatorul de servicii turistice vor actiona imediat pentru solutionarea sesizarii. In cazul in care sesizarea nu este solutionata sau este solutionata partial, turistul va depune la sediul agentiei o reclamatie in scris, in termen de maximum 3 zile calendaristice de la incheierea calatoriei, agentia urmand ca, in termen de 30 zile calendaristice, sa comunice un raspuns.