fbpx

Protectia datelor

  1. TERMENI ȘI CONDIȚII

S.C. BODANY TRAVEL & LOGISTICS S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin folosirea serviciilor de colectare de date și de rezervări online disponibile pe site-ul www.starholidays.ro, astfel:

  • în scopul executarii cererii dumneavoastră de rezervare, pentru care v-ați dat consimțământul în momentul accesării serviciului;
  • in scop de marketing si promovare, inclusiv pentru a va solicita in viitor opinia cu privire la gradul in care ati fost satisfacut(a) de serviciile si produsele noastre, iar contactarea dumneavoastra se va realiza de catre angajatii nostri.

SC BODANY TRAVEL & LOGISTICS S.R.L – AGENTIA DE TURISM STAR HOLIDAYS ESTE INSCRISA IN REGISTRUL DE EVIDENT A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL SUB NR. 27364

STAR HOLIDAYS administrează datele personale primite pe parcursul utilizării paginiI web în conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare privind protecția datelor personale și difuzarea datelor de interes public (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001).

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția STAR HOLIDAYS orice date cu caracter personal, prin aceasta vă dați acordul ca STAR HOLIDAYS, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

STAR HOLIDAYS utilizează informațiile personale pentru pentru o mai buna întelegere a nevoilor dumneavoastră, pentru a vă ajuta să finalizați tranzacții sau comenzi, de a comunica, pentru a vă oferi servicii și suport, pentru a vă ține la curent cu serviciile furnizate și cu ofertele speciale și de sezon. Ocazional, folosim informațiile furnizate pentru a lua legatura cu dumneavoastră în scopul unor cercetări referitoare la serviciile furnizate de noi, în scopul de a optimiza serviciile oferite și de a fi pe masura exigențelor dumneavoastră. Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

  1. INREGISTRAREA DATELOR

Pentru vizualizarea informațiilor puse la dispoziție pe website-ul www.starholidays.ro nu este necesară oferirea datelor personale, însă pentru utilizarea serviciilor de rezervari online, cariere, abonare Newsletter și contactare sunt necesare anumite date personale.

  1. UTILIZAREA DATELOR

STAR HOLIDAYS utilizeaza datele personale puse la dispozitie, însa nu în exclusivitate, în urmatoarele scopuri: onorarea comenzilor de rezervări online, comunicarea de informații despre noile produse, servicii și oferte speciale, etc.

  1. SECURITATEA DATELOR

Pentru evitarea utilizării fără drept a datelor personale, STAR HOLIDAYS utilizează proceduri interne și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate din website-ul www.starholidays.ro

Site-ul nostru poate conține legături spre alte pagini de web, în afara controlului nostru. Dacă accesați aceste link-uri veți accesa pagini de web ce pot avea politici de confidențialitate diferite de cele ale STAR HOLIDAYS.

  1. INFORMARE

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate la articolul 1 de mai sus. Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie la urmatoarea adresă: Bucuresti, Strada Inclinata nr. 2, sector 5 sau e-mail: [email protected].

  1. LEGISLAȚIE

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o ințelegere în termenul precizat anterior, va fi considerata competența instanței judecatorești din București.