fbpx

Despre noi

Am aparut pe piata Agentiilor de turism din Romania cu licenta de Turoperator in anul 2011 sub numele de STAR HOLIDAYS.

La inceput am fost timizi dar timpul si experienta acumulata de-a lungul celor 9 ani de cand suntem impreuna ne-au invatat sa va pretuim pe fiecare in parte ca pe un partener pe viata si nu ca pe un client. Stim ca punem pasiune in ceea ce facem si stim ca o facem bine.

De aceea ne-am adaptam in permanenta serviciile pentru a acoperi cat mai bine nevoile turistilor nostri.

Venind in intampinarea nevoilor si pentru a oferi siguranta in transportul turistior am achizitionat in flota de transport persoane si un autocar Neoplan Tourliner de 49 locuri care poate fi inchiriat pentru diferite evenimente:

  • transferuri de la/la aeroport
  • pelerinaje la obiective de cult din tara si strainatate
  • circuite si excursii pentru grupuri organizate
  • excursii si tabere scolare
  • organizari de evenimente de tip corporate
  • transport angajati firme

Asiguram astazi toata gama de servicii turistice si acordam atentie fiecarui turist pentru ca stim ca fiecare e diferit si are asteptari diferite de la vacanta.

Ne-am adaptat tendintelor privind vanzarea serviciilor turistice si iti punem la dispozitie un website nou unde vei gasi ofertele proprii si ale partenerilor, cu tarife actualizate in permanenta. Astfel iti poti face o impresie asupra preturilor pe o anumita destinatie sau hotel si poti rezerva vacanta dorita avand siguranta ca vei beneficia de cele mai bune servicii.

Pe scurt, CALATORITI, pentru ca este mai accesibil decat oricand, iar vacanta nu este un lux, ci o necesitate! Imbogatiti-va in fiecare an viata cu experiente adevarate!

Agentia Star Holidays!