fbpx

PELERINAJ DE O ZI LA MANASTIRILE DIN GIURGIU ~ Manastirea Comana ~ Manastirea Sfantul Ioan Rusul ~Manastirea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe

  • Destinatie: Manastirea Comana
  • Tip transport:
  • Distribuie oferta:
    Print Friendly, PDF & Email
  • Aceasta oferta nu mai este disponibila


Pelerinaj de duminica la Manastirile din Giurgiu

Manastirea Comana ~ Manastirea Sfantul Ioan Rusul  ~Manastirea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe

65 lei/persoana

 


Intalinire cu grupul la ora 07:00 . Dupa imbarcarea in autocar ne deplasam pe traseul:

BUCURESTI- COMANA – GIURGIU

Prima oprire va fi in comuna Comana unde vizitam Manastirea Comana, ctitoria lui Vlad Tepes in anul 1461.

Continunam pelerinajul nostru catre Giurgiu si vom poposi la Manastirea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe aflata la intarea in localitate. Este o biserica din lemn, opera mesterilor cioplitori din Barsana Maramures. Pictura interioara este reliazata in stil neo bizantin.

Un alt obiectiv important in pelerinajul nostru este si Catedrala Adormirea Maicii Domnului datand din anul 1852, un important monument istoric.

In functie de vreme si drumul de acces ne inchinam si la Manastirea Sfantul Ioan Rusul ~manastire care a luat fiinta la 1 noiembrie 2008 pe ruinele unei foste unitati militare a Politiei de Frontiera Giurgiu. Este situata la marginea localitatii Slobozia, comuna aflata la doar cativa pasi de Dunare. In apropiere se afla o padure de stejari seculari, astazi in posesia manastirii nou infiintata.
Manastirea a primit in dar o icoana din argint a Sfantului Ioan Rusul precum si o particica din moastele sfantului. Mai are de asemenea particele din moastele Sfintilor: Sf. Ierarh Nicolae, Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Siluan Athonitul, Sf. Ierarh Elefterie, Sf. Macarie de la Pecerska, Sf. Ierarh Haralambie, Sf. Gherasim de la Iordan, Sf. Policarp al Smirnei, Sf. Mare Mucenita Ecaterina, particele de la multi alti sfinti.

Masa de pranz se poate servi „optional” la unul din restaurantele asezate pe faleza Dunarii.

Sosirea in Bucuresti la orele serii.

Tariful include:

  • Transport autocar/microbuz
  • insotitor din partea agentie

 


 

64 / 100

Tariful include:
  • Transportul
  • insotitor din partea agentie