fbpx

Informare GDPR

Datele prestatorului:  

S.C Bodany Travel & Logistics  S.R.L, Strada Tipului Nr 19B, Popesti Leordeni, Ilfov  – RO 24165030.

De ce si cum prelucram datele dumneavoastra personale?

  1. Colectam numele, CNP-ul si adresa dvs in scopul emiterii facturilor.
  2. Colectam adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va putea presta serviciile (transmite informarile, oferta si factura).
  3. Colectam numarul dvs de telefon pentru obtinerea confirmarii din partea dvs a rezervarii facute.
  4. Colectam numarul dvs de cont bancar din extrasul nostru de cont pentru a verifica intrarea sumelor platite de dvs. In contul nostru ,lucru necesar pentru evidenta contabila conform Legii Contabilitatii.
  5. Datele dumneavoastra (numele, adresa, e-mail) vor fi transmise catre firma SC PMB OFFICE CONTAB INVEST SRL catre care am externalizat prin contract serviciile de contabilitate. Contractul dintre SC Bodany Travel & Logistics  S.R.L si PMB OFFICE CONTAB INVEST SRL contine clauze prin care aceasta se obliga sa protejeze datele dumnevoastra personale conform Regulamentului 2016/679.
  6. Datele din facturile emise se vor transmite catre ANAF.
  7. Termenul de pastrare al datelor de facturare este de 10 ani,datele din contract se vor pastra timp de 3 ani de la expirarea contractului.
  8. Aveti dreptul de a asolicita accesul la datele dvs.,rectificarea sau stergerea lor ,restrictionarea prelucrarii,aveti dreptul de a va opune prelucrarii,precum si reptul la portabilitatea datelor.Daca va opuneti prelucrarii ,nu va vom putea presta seviciile.Aplicatia noastra nu creeaza in mod automat profiluri legate de activitatea dvs pe site.
  9. Aveti dreptul sa depuneti plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.

 

Am luat la cunostinta : ___________________________