fbpx

Corporate Travel

Intelegand dinamica companiilor din zilele noastre si nevoia de a calatori, de a organiza evenimente si seminarii am dezvoltat si serviciul de CORPORATE TRAVEL. Acesta a devenit unul din obiectivele agentiei noastre si din dorinta noastra de a raspunde nevoilor si politicilor fiecarei companii fie ca este vorba de calatorii in interes de serviciu, intalniri de afaceri sau programe incentive pentru angajati.

Pozitionandu-ne drept consultantul turistic personal pentru clientii nostri, oferim toate imformatiile necesare, gasim cele mai bune solutii potrivite bugetelor si politicilor de calatorie in scop de afaceri.

Folosindu-ne de reteaua proprie de parteneri de care dispunem putem oferi o multitudine de optiuni in ceea ce priveste companiile aeriene, cazarea, transferuri si intalniri de afaceri ori planificarea evenimentelor. Acestea va asigura ca veti face cele mai bune alegeri in functie de bugetul de care dispuneti si veti putea sa controlati permanent costurile.

In speranta unei viitoare colaborari si reusita tuturor actiunilor si evenimentelor intreprinse de compania dumneavostra, va asteptam la sediul nostru sau ne puteti contacta direct la numerele noastre de telefon sau prin email