fbpx

EXCURSIE IN DOUA ZI DE CRACIUN – MASA DE PRANZ SI MUZICA LIVE LA NEHOIU| 26 DECEMBRIE |

 • Tip transport:
 • Distribuie oferta:
  Print Friendly, PDF & Email
 • Aceasta oferta nu mai este disponibila


EXCURSIE IN A DOUA ZI DE CRACIUN LA NEHOIU

PRANZ LA PENSIUNE- FORMATIE DE MUZICA LIVE

DANS SI VOIE BUNA

MANASTIREA TURNU PRAHOVA – MANASTIREA GHIGHIU – ZOO BUCOV

26 DECEMBRIE

225 LEI/PERS

 


Star Holidays va propune o excursie inedita in a doua zi de Craciun. Ne imbarcam dimineata in autocar si vizitam cateva din obiectivele din Prahova dupa care ne indreptam catre localitatea Nehoieu unde vom lua pranzul la una din pensiunile din zona. Muzica si dansul vor fi oferite de o formatie de muzica, asadar va asteptam sa petrecem alturi de #familiastarholidays

Programul excursiei:

Inatalnire la ora 07:15 la Timpuri Noi. Dupa imbarcare plecam in jurul orei 07:30 si ne indreptam catre primul nostru obiectiv :

Manastirea Turnu Prahova

Asezata pe vatra unui vechi sat dacic, Manastirea Turnu din Targsoru Vechi, judetul Prahova, cu obste de calugari, are hramurile Sfintii Arhangheli, Sfantul Nicolae, Sfintii Martiri Brancoveni, Adormirea Maicii Domnului si Sfantul Pantelimon. In apropiere se afla ruinele unui castru roman. Manastirea este o adevarata cetate cu o incinta dreptunghiulara si ziduri din caramida si bolovani din piatra. Vechea biserica restaurata, aflata pe latura sudica, are exteriorul zugravit in alb, peretii strapunsi de ferestre, este impodobita cu un brau median si ocnite si prezinta un pridvor cu arcade. Manastirea a fost reactivata, iar magazinele de la poarta ofera vizitatorilor vin de Jercalai si miere din stupii ingrijiti de calugari.

Manastirea Ghighiu

Este un așezământ monahal ortodox de maici. A fost înființată în anul 1817, când monahul Agapie și câțiva ucenici vin aici pentru a căuta loc pentru ridicarea unui schit și descoperă un izvor, a cărui apa s-a dovedit a fi tămăduitoare.
Măriuța Răfoveanca și mama sa Ana donează un teren și o parte din averea lor pentru înălțarea lăcașului sfânt. Se ridică mai întâi o bisericuță de lemn și câteva chilii, biserica mare a mănăstirii începând a se zidi în anul 1858, fiind sfințită în 1866. Pictura aparține lui Gheorghe Tattarescu (1864).
La Ghighiu se află o vestită icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, datată din secolul XVI. Bisericuța cimitirului este datată din anul 1832, fiind ctitorită de Panait și Ecaterina Mărunțeanu.

GRADINA ZOO BUCOV

Zoo Bucov se afla in cadrul Parcului Memorial Constantin Stere, chiar langa Ploiesti, parc ce cuprinde un lac minunat, o gradina botanica, locuri de relaxare si alei cu bancute cochete, pe langa gradina zoologica. Intregul parc are peste 100 de hectare si o istorie interesanta purtand numele marelui patriot basarabean Constantin Stere, scriitorul şi omul politic implicat în înfăptuirea Unirii Basarabiei cu România în 1918, deoarece aici se afla fostul conac al familiei, conac ce acum este muzeu si poate fi vizitat. Zoo Bucov are 16 hectare  si sunt peste 450 de animale din peste 60 de specii.

 

In jurul pranzului ajungem in localitatea Nehoiu unde vom servi masa de pranz la una din pensiunile din zona, Ascultam muzica live si dansam cu Formatia de muzica. Ne bucuram impreuna de o zi in #familiastarholidays iar dupa amiaza ne retragem catre casa.

 

Tariful Include:

 • transport autocar
 • masa de pranz ( ciorba, mix de friptura cu garnitura si desert, apa si cafea)
 • muzica live cu formatie
 • insotitor din partea agentiei

Pentru moment nu exista o harta de afisat.

Tariful Include:

 • transport autocar
 • masa de pranz ( ciorba, mix de friptura cu garnitura si desert, apa si cafea)
 • muzica live cu formatie
 • insotitor din partea agentiei