fbpx

EXCURSIE DE O ZI LA POALELE MASIVULUI POSTAVARU- DISTRACTIE IN ZAPADA

  • Tip transport:
  • Distribuie oferta:
    Print Friendly, PDF & Email
  • Aceasta oferta nu mai este disponibila


EXCURSIE DE O ZI LA POALELE MASIVULUI POSTAVARU

POIANA BRASOV

13 FEBRUARIE


Inatalnire cu grupul Star Holidays la ora 06:15 la Timpuri Noi. Dupa imbarcare calatorim catre Poiana Brasov prin Valea Prahovei.

Va invitam sa petrecem o zi intr-una dintre cele mai importante statiuni montane din Romania, situata la poalele masivului Postavaru- Poiana Brasov.

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 9 partii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport si un lac. Aerul pur existent aici, puternic ozonat, lipsit de praf si particule care provoaca alergii, presiunea atmosferica relativ scazuta, si ionizarea intensa, sunt factorii naturali care recomanda statiunea pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator. Statiunea se afla la poalele Postavarului la o altitudine de 1030 m, iar cel mai inalt varf de munte la altitudinea de 1799 m (vf. Cristianul Mare), ceea ce inseamna o diferenta de altitudine de aproape 800 m.

Temperatura medie este  iarna de -3 grade C. Zapada exista incepand cu jumatatea lunii decembrie si pana la sfarsitul lui martie; grosimea stratului de zapada este in medie de 50-60 cm.  Patura de zapada poate fi garantata incepand cu mijlocul lui decembrie si pana la sfarsitul lui martie. Stratul de zapada are o grosime de aproximativ ~50 cm in Poiana si de aprox. ~100 cm pe munte.

Statiunea este recomandata pentru odihna activa (sport si agrement), având efecte terapeutice asupra sistemului nervos central cu influente pozitive asupra tuturor functiilor vitale.

Timp liber in statiune.

Dupa amiaza intoarcerea catre casa.

 

SERVCII INCLUSE:

  • transport autocar
  • insotitor de grup

 

 

Pentru moment nu exista o harta de afisat.

SERVCII INCLUSE:

  • transport autocar
  • insotitor de grup